Om trucken

Vårt konsept baserer seg rundt en tradisjonell gammel oppskrift fra det spanske kjøkkenet, Churros y Chocolate til alle.

Churros har blitt godt kjent på alle kontinenter. Alle byer i Spania påstår å ha byens beste churros , derfor har jeg bestemt å bruke norske råvarer i våre produkter for å lage Oslos beste churros. Om ikke Norges beste churros.

Jeg startet eventyret mitt i 2016 ved å blande det beste norske melet med rent vann og salt for så å fritere churrosene i rapsolje. Oljen varmes opp til 180 grader og churrosene friteres i ca. 17 sekunder på hver side, slik at vi får churros som er sprø, gyldne med en smak av både salt og søtt – uten å tilsette noe sukker. Oljen byttes ut hver dag. Denne metoden er unik og vi benytter spesialutstyr import fra Spania.

Churrosene kan serveres med sukker og kanel strødd på toppen, men den beste måten å nyte churros er ved å dyppe dem i en kopp med varm sjokolade. Vår hjemmelagde sjokolade lages daglig ved å blande fersk norsk melk og den beste spanske og belgiske sjokoladen vi får tak i.

Vi tilbyr også et utvalg av spansk kaffe og brus.

Book Food Truck

Kontakt

Teknisk info

Lengde: 6,0 m
Høyde: 2,7 m
Bredde: 2,10 m
Strøm: 1×16 amp (blå) eller 1 x 32a (blå)