PERSONVERN

Food Trucks Norge personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Food Trucks Norge nettsted, foodtrucks.no og forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Food Trucks Norge, ved daglig leder Sigurd Liverød er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra foodtrucks.no (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). 

Hvilke personopplysninger behandles hos oss?

Vi samler IKKE inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer, adresse, telefonnummer eller opplysning om personlige betalingskort. Vi samler bare inn informasjon om din bruk av nettsiden vår, i form av hvilke undersider du besøker, nettleserinnstillinger, IP-adresse og informasjonen du frivillig legger igjen i kontakt- og bookingskjemaet.

Hvordan bruker vi personopplysningene?

Informasjonen vi samler inn på våre nettsider brukes for å optimalisere brukeropplevelse og funksjonalitet på foodtrucks.no basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov og din intensjon ved å besøke nettsiden vår. Målet med å samle denne informasjonen er å gjøre sidene våre mest mulig intuitive og inspirerende for deg som besøker den. Informasjon du legger inn i kontakt- og bookingskjemaet blir KUN brukt til å gjøre det enkelt for oss å finne en food truck til ditt arrangement. Informasjon blir ikke solgt videre eller benyttet til noen form for markedsføring.

Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger via informasjonskapsler (bedre kjent som cookies). Dette er små tekstfiler som plasseres på din enhet (mobil, nettbrett, datamaskin) når du laster ned en nettside. Food Trucks Norge bruker informasjonskapsler til å generere statistikk i Google Analytics. På denne måten kan vi spore din bruk av foodtrucks.no til IP-adressen du bruker.

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer tre informasjonskapsler på din maskin (_ga_gat og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter den tiden Google til enhver tid spesifiserer. Hvordan du administrerer informasjonskapsler kan du lese om på nettvett.no: Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Hvorfor opplyser vi deg om dette?

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Har du spørsmål om Food Trucks Norges personvernerklæring?

Kontakt daglig leder, Sigurd Liverød på sigurd@foodtrucks.no